Libnet.ro
UNICEF

16:30

Mai tii minte, copilule din anii `90? Imaginile care iti vor face inima sa tresara

Antena3 Antena3,
Mai tii minte, copilule din anii `90? Imaginile care iti vor face inima sa tresara

Copilul din anii `90 nu stia ce-i acela internet si totusi era fericit. isi petrecea tot timpul liber in fata blocului sau in curte, alaturi de prieteni. Cand simtea nevoia de. continuă pe Antena3

Eveniment istoric: Cel mai mare tunel feroviar din lume, inaugurat printr-o ceremonie fastuoasa (VIDEO)

Eveniment istoric la granita Elvetiei cu Italia. Autoritatile din Tara Cantoanelor au inaugurat printr-o ceremonie fastuoasa cel mai mare tunel feroviar din lume, care are rolul de a proteja flora si fauna din.

VIDEO In Elvetia se inaugureaza cel mai lung tunel feroviar din lume. Are 57 km si a costat 11 miliarde euro

Miercuri se inaugureaza cu fast in Elvetia cel mai lung tunel feroviar din lume, sapat sub Alpi si cu o lungime de 57 km. Lucrarile au durat 17 ani si au costat 11 miliarde euro, iar tunelul Gotthard va fi parcurs in doar 20 de minute de trenurile de pasageri care vor circula incepand cu luna decembrie. La inaugurare vor particpa Angela Merkel, Francois Hollande si Matteo Renzi, scrie The Guardian.

Boromir Buzau se asociaza cu Kalizea SAS, cea mai mare cooperativa agricola din Franta

Producatorul de panificatie Boromir Prod Buzau simbol bursier SPCU) a anuntat ca a incheiat un acord de asociere la 25 mai cu cea mai mare cooperativa agricola din Franta, Kalizea SAS, producator de malai.

Marturii zguduitoare despre ultimul focar de holera din Romania. Se intampla in anii 90, intr-un camin de copii cu handicap psihic sever

Molima a fost adusa de cativa muncitori romani care fusesera la lucru in Turcia, dar apoi, din cauza conditiilor precare de igiena, a afectat in masa copiii din caminul-spital de la Nicoresti judetul Galati). Nimeni nu a dat vreodata socoteala pentru mortii de holera, intr-un adevarat lant de complicitati. intreaga poveste este rememorata de medicul Emil Popa.

Gabriela Firea nu participa nici la dezbaterea electorala de la RTV. Turcescu: il mai tineti minte pe Adrian Nastase, nu?

Candidatul PSD la Primaria Capitalei, Gabriela Firea, a anuntat ca nu va participa nici la dezbaterea electorala de la RTV, care va avea loc in aceasta seara, dupa ce a dat bir cu fugitii si de la cea organizata seara trecuta, de TVR. Firea explica ca a luat aceasta decizie din cauza contracandidatilor sai, care au recurs la atacuri politice. Candidatul PMP Robert Turcescu o compara pe Firea cu Adrian Nastase, care fugea de confruntari.

Viromet Victoria demoleaza cladirile din anii 50

Compania Viromet Victoria incearca sa obtina avizul de mediu pentru demolarea mai multor cladiri vechi si degradate, printre acestea aflandu-se si turnul de racire apa Metanol si turnul de racire Acid sulfuric.

Cum a murit Dan Condrea intr-un accident mai usor decat cel din Constanta. Piesele masinii patronului Hexi, intregi; autoturismul tinerilor constanteni, rupt in doua (FOTO)

Doua accident grave, puse fata in fata aduc in vedere cateva intrebari esentiale. Cum a murit patronul Dan Condrea intr-un accident mai usor decat cel petrecut in.

Cum a murit Dan Condrea intr-un accident mai usor decat cel din Constanta. Piesele masinii patronului Hexi, intregi; autoturismul tinerilor constanteni, rupt in doua. Detalii incredibile despre cele doua (FOTO)

Doua accident grave, puse fata in fata aduc in vedere cateva intrebari esentiale. Cum a murit patronul Dan Condrea intr-un accident mai usor decat cel petrecut in.

incepe razboiul in Anglia: Cei mai tari doi antrenori din lume se vor bate in noul sezon din Premier League

Doi dintre cei mai tari antrenori din lume se vor confrunta in noul sezon din Premier League. Si nu oricum, ci chiar in acelasi oras. Este vorba despre Mourinho si Guardiola, antrenori la Manchester.

ştiri de la Antena3

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2301 seconds )